Közlemény

Tisztelt Szülők, kedves Lackneros Diákok!
Mint tudják, mint tudjátok, az iskola munkarendjében határozatlan ideig változás történt. Ahhoz, hogy a tanévet be tudjuk fejezni és ne kelljen évet ismételni, egy más munkarendre kell átállni. Ehhez elengedhetetlen a közös kapcsolattartás.
Kérünk mindenkit, hogy felelősséggel álljon a feladathoz. Az iskola tanárai különböző formában tartanak kapcsolatot a tanulókkal. Ez lehet facebook, gmail …stb. A legfontosabb a KRÉTA rendszerünk. Ennek követése mindenki számára kötelező. A tananyagot a szakos vagy tanító tanár elektronikus úton juttatja el a diákokhoz. A tanuló óriási felelőssége, hogy ezt hogyan sajátítja el. A tanulóknak számot kell adniuk az elvégzett munkáról, ezt a tanárok ellenőrizni is fogják. Módja a pedagóguson múlik. Ajánlás: ha a délelőttödet a kapott tananyaggal töltöd, akkor megfelelően tudsz haladni. Kérjük a szülőket, hogy ezt tartassák be gyermekeikkel!
Ez egy teljesen más feladat, mint amit idáig végeztünk, de megfelelő hozzáállással, felelősségvállalással be tudjuk fejezni ezt a tanévet.
Kérünk mindenkit, hogy bármilyen probléma esetén azonnal vegye fel a kapcsolatot az osztályfőnökével!
Kérjük továbbá, hogy minden tanuló hozzon létre egy g-mail elérhetőséget és azt juttassa el osztályfőnökének!
Társaitokkal csak online tartsátok a kapcsolatot, ne bandázzatok, maradjatok otthon!
Ezzel Ti is sokat tehettek azért, hogy minél hamarabb a megszokott módon folytathassuk közös munkánkat.
Mindenkinek jó munkát és jó egészséget kívánunk! Vigyázzatok magatokra!
Iskolavezetés